Tuesday, April 11, 2017

Yayang Dedek Semakin Membesar



 Salam sejahtera semua.. Sudah lama saya tidak bersiaran di blog ni...dah bersawang blog saya ni..hihihi..


Buat semua kawan2 yang masih mengikuti perkembangan terima kasih di ucapkan...

kalini nak share tentang cerita anak bongsu saya.. Bongsu eak.. Moga2 la sebab rasanya cukupla dengan anak 3 orang yang semakin membesar ni...hihihi


Baby yang lahir pada tahun 2013..semakin membesar dengan sihat dan ceria..Syukur alhamdulillah... Sekarang dah bersekolah dan petah berbicara.. Hobinya suka mewarna..



 Yayang dedek ni nama timangan papanya beri.. Ada jugak yang pertikaikan nama timangan diani.. Sebab nama penuh Norfadhilatun Nisa tapi kami panggil dia dengan nama Ica, kadang Nisa,.. Kadang2 tu Mica.. Kadang anje.. Apapa2 jela yang kami suka nak panggil kan..

Ada yang cakap panggil nama betul dia jangan panggil nama lain.. Tapi orang tu pun husbandnya nama timangannya macam lain jer dari nama sebenar.. Oopss... huhu saya tak cakap kat diapun namanya nak kena ubah atau pertikaikan pun nama dia tu kan... Sukahatila nak pangil nama apapun...




Sebenarnya sayani tak berapa gemar dengan orang yang sibuk2kan hal orang  dengan benda remeh temeh macam ni.. Setakat nama pun nak jadi isu.. Alahai....

Lagik2 bila orangtu tak cakap direct kat kita tapi ada tukang menyampai...



Biarkan lah dia dengan cara dia tu.. Yang penting kami bahagia dan sentiasa ceria.. Sihat dan sentiasa berada di dalam rahmat dan lindungan Ilahi...




Semoga yayang dedek membesar menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia akhirat... Ameen...

No comments:

PROMOSI PENAPIS AIR CUCKOO

Selamat sejahtera semua...  PENAPIS AIR CUCKOO Harga promosi rm60 sbln sahaja!! akan tamat hujung bln ni..  Mari2 semua..sesiap...