Friday, July 10, 2015

DAH TERIMA POWER BANK PINENG DARI LAZADA

 Wow hati berbunga riang dan teruja sebab kali pertama beli barang online.. Hehee kalini saya beli power bank pineng model PN-999 20000 mAh dengan harga RM60 termasuk gst dan pos..


 Dan.. kerana keterujaan itu, saya telah tersilap gunting bungkusan..huwaaa bila check tengok rupanya tergunting sekali sarung power bank berkenaan.. huwaaa sadis nya... huhuhu nak buat macamanakan dah terr gunting..

Gambar atasni saya test cas handphone menggunakan power bank baru ni..ekekeke.. harap dapat memberikan perkhidmatan yang lama dan memuaskan la yer power bank.  hehehe






Ini inisiatif dibuat setelah kecuaian tergunting tadi berlaku.. Untuk keselamatan saya balut power bank ni..hahaha


Inila rupa power bank terkini.. sarung tu pun dah xmuat untuk masukkan power bank yang dah gemok tu.. huu takpela yang penting kondisi power bank bagus.. hehehe

Terima kasih lazada

No comments:

JOM BACA SURAH AL-KAHFI PADA HARI JUMAAT..

SURAH AL - KAHFI Surat ini terdiri atas 110 ayat, termasuk golongan surat-surat Makkiyyah. Dinamai Al-Kahfi artinya Gua dan Ashhabul Ka...