Friday, July 10, 2015

DAH TERIMA POWER BANK PINENG DARI LAZADA

 Wow hati berbunga riang dan teruja sebab kali pertama beli barang online.. Hehee kalini saya beli power bank pineng model PN-999 20000 mAh dengan harga RM60 termasuk gst dan pos..


 Dan.. kerana keterujaan itu, saya telah tersilap gunting bungkusan..huwaaa bila check tengok rupanya tergunting sekali sarung power bank berkenaan.. huwaaa sadis nya... huhuhu nak buat macamanakan dah terr gunting..

Gambar atasni saya test cas handphone menggunakan power bank baru ni..ekekeke.. harap dapat memberikan perkhidmatan yang lama dan memuaskan la yer power bank.  hehehe






Ini inisiatif dibuat setelah kecuaian tergunting tadi berlaku.. Untuk keselamatan saya balut power bank ni..hahaha


Inila rupa power bank terkini.. sarung tu pun dah xmuat untuk masukkan power bank yang dah gemok tu.. huu takpela yang penting kondisi power bank bagus.. hehehe

Terima kasih lazada

No comments:

Periuk Noxxa dan Iron Philips boleh beli dengan cara ansuran mudah

Salam sejahtera semua...Gambar di atas ni di ambil pada 18 Februari 2018 (Ahad). En Awie dan Pn Jaja telah datang ke rumah saya untu...