Wednesday, June 10, 2015

SIAPA NAK BELI BOTOL SUSU TOMMEE TIPPEE

 Salam sejahtera semua..
lama tak updated blog sebab kesibukan dengan tugas-tugas hakiki..huhu

disini saya nak let go 1 botol susu jenama tommee tippee. Sebenarnya saya beli pek berkembar. Saya dah gunakan 1 botol untuk kegunaan anak saya. Tapi dia tak mahu menghisap puting botol susu ni.. Jadi saya bercadang untuk jual murah-murah jela kat sesiapa yang berminat.


 Kalau kat kedai  baby, harga 1 botolni RM45 ringgit lebih.. Kalau termasuk GST mungkin akan mencecah RM50.. 1 botol yang masih baruni saya jual cuma dengan harga RM30 sahaja. (Tidak termasuk harga post).. 



Saya harap ada pembaca diluar sana yang akan membeli botol susu ini.. Kalau saya nak simpan pun.. nak buat apa kan..huhu

No comments:

PROMOSI PENAPIS AIR CUCKOO

Selamat sejahtera semua...  PENAPIS AIR CUCKOO Harga promosi rm60 sbln sahaja!! akan tamat hujung bln ni..  Mari2 semua..sesiap...