Wednesday, June 10, 2015

SIAPA NAK BELI BOTOL SUSU TOMMEE TIPPEE

 Salam sejahtera semua..
lama tak updated blog sebab kesibukan dengan tugas-tugas hakiki..huhu

disini saya nak let go 1 botol susu jenama tommee tippee. Sebenarnya saya beli pek berkembar. Saya dah gunakan 1 botol untuk kegunaan anak saya. Tapi dia tak mahu menghisap puting botol susu ni.. Jadi saya bercadang untuk jual murah-murah jela kat sesiapa yang berminat.


 Kalau kat kedai  baby, harga 1 botolni RM45 ringgit lebih.. Kalau termasuk GST mungkin akan mencecah RM50.. 1 botol yang masih baruni saya jual cuma dengan harga RM30 sahaja. (Tidak termasuk harga post).. 



Saya harap ada pembaca diluar sana yang akan membeli botol susu ini.. Kalau saya nak simpan pun.. nak buat apa kan..huhu

No comments:

JOM BACA SURAH AL-KAHFI PADA HARI JUMAAT..

SURAH AL - KAHFI Surat ini terdiri atas 110 ayat, termasuk golongan surat-surat Makkiyyah. Dinamai Al-Kahfi artinya Gua dan Ashhabul Ka...