Jom Klik Iklan

Wednesday, September 19, 2018

Sebab apa saya pilih penapis air cuckoo
Sebab apa saya pilih penapis air cuckoo

Lama sungguh saya tak update blog ni.. Sibuk dengan tugasan seharian.. Macam-macam bisnes saya buat untuk menambah pendapatan.. Disini saya nak share 10 sebab mengapa saya guna penapis air cuckoo (Pengalaman diri sendiri untuk dikongsi bersama semua)1-  Harga ekonomi (Dengan harga bawah rm100 boleh pilih model kingtop/iris/fusion)


2-  Jenis air – mineral. Walaupun harga rendah tapi boleh dpt air mineral beralkali ringan. Rasanya lebih sedap.

3-  Urusan mudah – xperlu macam2 dokumen. Boleh berurusan melalui whatapps shj (xkira masa).

4-  Jenis suhu- panas/sejuk/suhu bilik

5-  Tangki – refill dgn cepat walaupun nampak tank mcm kecik je.

6-  Extra paip (biasanya jika penapis air diletak di sebelah singki) – bkn air buang tetapi air bertapis juga boleh diguna untuk cuci sayur, buah dan beras (tiada pembaziran air).

7-  Design – nampak elegen dan kemas (ada style).8-  Perkhidmatan terbaik – Sistemnya teratur. Proses booking / pasang & servis semuanya jelas melalui mesej, panggilan telefon  & emel. Jika ada masalah boleh terus rujuk dan selesai dengan cepat.9-  Hanya bayar amaun bulanan sahaja.. Tidak perlu pening kepala fikir bila pihak cuckoo akan dtg untuk servis/tukar alat ganti.. Cukup masa mereka akan call utk temujanji..semua foc..

10-   Yang penting Ada sijil halal dari JAKIM & SIRIMApa tunggu lagi pm saje 0122928371 untuk tempahan. Seluruh Malaysia Harga sama dan mudah urusannya..

No comments: