Monday, October 5, 2015

TERKENANG SEMASA MAJLIS KONVOKESYEN DI UITM


Salam sejahtera semua.. tetiba terkenang semasa majlis konvokesyen di UiTM. Diam tak diam sudah 13 tahun saya konvo.. dan sehingga sekarang masih lagi menjadi pembayar hutang PTPTN.. Huu.. sedih juga bila mengenangkan pekerjaan yang diceburi tidak sama dengan kelulusan yang dimiliki.. 

Tapi apa boleh buat, sudah nasib badan.. Rezekinya hanya setakat SPM sahaja.. Kalau tau lepas SPM tu terus cari kerja gomen dengan taraf pendidikan SPM ni.. Tak perlu la bertungkus-lumus perah otak study dengan bebanan PTPTN yang tak habis-habis ni kan...huhuhu



 Saya dah lost contact dengan kawan saya seperti gambar di atas ni.. Namanya Nor azlina. Asal dari Johor.. Apa cerita dia sekarang yer.. Dalam facebook pun tak dapat detect dia dimana.. 



No comments:

JOM BACA SURAH AL-KAHFI PADA HARI JUMAAT..

SURAH AL - KAHFI Surat ini terdiri atas 110 ayat, termasuk golongan surat-surat Makkiyyah. Dinamai Al-Kahfi artinya Gua dan Ashhabul Ka...